Nieuws

Digitale week in Roeselare met de steun van CVO Roeselare

Digitale week in Roeselare met de steun van CVO RoeselareOok dit jaar is er een digitale week in Roeselare. Kenniscentrum Arhus is trekker van dit mooi initiatief. CVO Roeselare ondersteunt de week door een aantal workshops te organiseren. Klik hier voor meer info en/of het volledige programma.

Inschrijvingen voor september 2015

Inschrijvingen voor september 2015Er kan ingeschreven worden voor de cursussen die starten in september 2015 vanaf zaterdag 9 mei om 8.30 uur. Op dit moment zijn we naarstig aan het werk om u een schitterend programma te kunnen aanbieden. Het cursusaanbod verschijnt in de tweede helft van april. Wil je automatisch op de hoogte gebracht worden, stuur dan een mailtje naar info@cvoroeselare.be

Opleidingscheques niet langer voor hooggeschoolden

Opleidingscheques niet langer voor hooggeschooldenDe toegang tot opleidingscheques voor hooggeschoolden wordt beperkt.
Ben je hooggeschoold, dan kom je vanaf 1/mrt/2015 enkel nog in aanmerking voor opleidingscheques als je in het kader van loopbaanbegeleiding een loopbaangerichte opleiding wil volgen. Je bent hooggeschoold als je hogere studies hebt afgerond, zoals studies die leiden tot het diploma van bachelor of hoger onderwijs, een lerarenopleiding, een getuigschrift voor pedagogische beroepsbekwaamheid en studies in het hoger onderwijs ingericht door het volwassenenonderwijs.

REISKOKERS op de reismarkt

REISKOKERS op de reismarktNieuw op de reismarkt 2015. REISKOKERS, experten aan het woord met culinaire touch. 5 reiskokers, 5 hapjes/drankjes. 2€, vooraf inschrijven niet nodig. Wees welkom.

14u.-15u.: Portugal: meer dan zon, zee en strand! (Ignace Dumortier)
14u.-15u.: Noorwegen: inspirerend genieten met alle zintuigen. (Kurt Lecompte)
15u.15-16u.15: Plan zelf je safari zonder zorgen in Kenia. (Peter Soete)
16u.-17u. Ierland onder één hoedje. (Bart Depestel sr.)
16u.30-17u.30: Van Lima naar Buenos Aires met openbaar vervoer. (Pieterjan Nyssen en Shana Devriese)

Laat je inspireren. Regio's in de kijker, met passie verteld!

CVO Roeselare raadt KNIPOOGJE aan op Valentijn

CVO Roeselare raadt KNIPOOGJE aan op ValentijnWie van fotografie houdt, krijgt bij KNIPOOGJE - een partner van CVO Roeselare in fotografie - een beeldschone invulling die vele facetten van de hobby inhoudt. 
Zij nodigen u graag uit om mee OOGGETUIGE te zijn in cc De Spil te Roeselare o
p zaterdag 14 of zondag 15 februari. Naast de clubreeksen brengen ze nationaal en internationaal gelauwerde audiovisuals. Allemaal in première voor West-Vlaanderen! Een fotofeest waar ongetwijfeld ook heel wat cursisten van CVO Roeselare hun gading vinden!