Nieuws

Inschrijvingen semester 2

Inschrijvingen semester 2Er kan online ingeschreven worden voor de meeste cursussen die starten in februari 2015 via onze website.

TIP : Hoe online inschrijven? Klik hier.

Cursussen die starten in februari 2016

Cursussen die starten in februari 2016Inschrijven voor opleidingen die starten in de week van 1 februari 2016 kan vanaf maandag 23 november om 18 uur in onze secretariaten, maar ook online.
Het aanbod (dag en uur) kan je terugvinden bij de specifieke opleidingen onder het tabblad 'Uurrooster'. Via deze locaties zal je online kunnen inschrijven.

Wie een volledig overzicht wenst kan PDF's downloaden met ons aanbod:

ICT
Techniek
Koken & Creatief

Vloeren en wandtegels plaatsen in 10 lessen

Vloeren en wandtegels plaatsen in 10 lessenWil je vloeren leren plaatsen? Zegt het versnijden van tegels en het plaatsen van wandtegels je iets? Wil je een gestabiliseerd zandbed kunnen klaarleggen voor betonklinkers? Of wil een chappe waterpas kunnen trekken?

Voor deze cursus is geen voorkennis nodig. Na de opleiding heb je genoeg kennis om een kleine ruimte te kunnen vloeren en betegelen.

Lees verder

Jouw attest op mijn CVO

Jouw attest op mijn CVOVia http://mijn.cvoroeselare.be kan je jouw attest ophalen van de opleiding(en) die je dit schooljaar al hebt gevolgd. Je vindt er bovendien een historiek terug van de afgelopen jaren.

Autotechnieken

Autotechnieken'Onderhoud je eigen auto en voer zelf kleine herstellingen of vervangingen uit.'
Met deze slogan laten we weten dan we vanaf een 1 oktober een bijkomende cursus autotechnieken starten.

Het betreft een jaaropleiding waarbij geen voorkennis vereist is.
Inschrijven kan via onze website of via 1 van onze secretariaten.