Nieuws

Nieuw opleidingsaanbod ‘taal op reis’

Nieuw opleidingsaanbod ‘taal op reis’De zomer laat nog even op zich wachten, maar ondertussen doen reisbureaus ons al wegdromen bij vroegboekacties naar mooie bestemmingen. Voel jij de vakantiekriebels ook al? Misschien heb je jouw reis zelfs al geboekt. Vind je het daarbij belangrijk om vlot contact te leggen met de lokale bevolking? Dan zijn onze ‘taalcursussen op reis’ misschien wel iets voor jou!
Je kan kiezen tussen een cursus SPAANS of ITALIAANS voor op reis. Informeer je in een van onze secretariaten.
Online inschrijven is mogelijk.

3 technische opleidingen in de picture

3 technische opleidingen in de picture

Voor de snelle beslissers! 3 technische opleidingen in de picture.

Vanaf dinsdagavond 1 maart start er een nieuwe lessenreeks (10 lessen) Lassen Basis. Ook voor Houtsnijden Basis en Gevorderd op zaterdagvoormiddag zijn er nog een paar plaatsjes vrij. Start op 6 februari. En, terug van weggeweest, op algemene vraag Sketch-up op donderdagavond, start op 4 februari. 

Meer info vind je op de pagina techniek
Online inschrijven kan!

Inschrijvingen semester 2

Inschrijvingen semester 2Er kan online ingeschreven worden voor de meeste cursussen die starten in februari 2015 via onze website.

TIP : Hoe online inschrijven? Klik hier.

Fotoshoot bij CVO Roeselare

Fotoshoot bij CVO RoeselareDe cursus Workshops Digitale Fotografie nodigde mensen uit voor een fotoshoot  in onze semi-professionelestudio's in de campus NT2 in de Arme-Klarenstraat.
Het resultaat mag gezien worden! Proficiat aan de cursisten fotografie en de modellen die hieraan mee werkten.

Met trots tonen we al de eerste foto's.
Bekijk hier de fotoreeks.

Fotografie in de kookles

Fotografie in de kooklesOp praktijkervaring op te doen, kwamen cursisten fotografie eens langs op campus Kokelaarstraat en namen enkele beelden uit de kooklessen.

Het mooie resultaat is hier te bekijken.