Nieuws

Programma september 2014

Programma september 2014Inschrijven voor de opleidingen die starten in september 2014 kan vanaf zaterdag 17 mei om 8.30 uur. De uurroosters zullen beschikbaar zijn via de website ten laatste op 12 mei.

Mijn CVO

Mijn CVOEr zijn momenteel problemen met 'Mijn CVO'. Door een omschakeling van software kan dat nog een tijdje duren. Heb je dringend een attest nodig, dan kan je dat gerust opvragen op het onthaal.

Start 4de reeks 'plaatsen van vloeren en wandtegels'

Start 4de reeks

Wil je vloeren leren plaatsen?  Zegt het versnijden van tegels en het plaatsen van wandtegels je iets? Wil je een gestabiliseerd zandbed kunnen klaarleggen voor betonklinkers? Of wil je een chappe waterpas kunnen trekken?  Schrijf dan zeker in!

Lees verder

Want een browser kan meer dan Googlen alleen

Want een browser kan meer dan Googlen alleenWist je dat je met een browser zoals Chrome veel meer kan doen dan enkel Googlen? Wil je weten wat? Klik dan hier. Je kan dan ook doorklikken naar bijdragen over het beheer van de inbox of over hoe je meer haalt uit cloudtoepassingen. Met andere woorden : de directeur is weer aan het bloggen!

De cloud, uw backup-butler

De cloud, uw backup-butlerDe cloud, uw backup-butler : de blogbijdrage waar iedereen zat op te wachten! Na het lezen van dit artikel lig je nooit meer wakker van verloren gegevens na een PC-crash! Lees vooral verder.

In de kijker: heftruck

Bekijk onze trailer voor onze logistieke opleidingen

Onze vestigingen

Wij komen naar jou toe

Campus DadizeleDadizele Campus HoogledeHooglede
Campus TieltTielt DC StadenStaden
DC LichterveldeLichtervelde