Nieuws

Whisky tasting

Whisky tastingEen kookcursus volgen bij CVO Roeselare geeft je net dat iétsje meer.

Zo beginnen we de whisky tasting in de cursus 'Bites en Drinks' met Schotse doedelzak door Bob Minnekeer.

Bekijk het filmpje: https://youtu.be/XPSxP71OxGo

CVO Binnenste Buiten

CVO Binnenste BuitenBinnensteBuiten: de eerste beelden en deze van het reissalon.

Start inschrijvingen cursusaanbod 2016-2017

Start inschrijvingen cursusaanbod 2016-2017Vanaf zaterdag 30 april om 8.30 uur kan je op alle CVO-secretariaten inschrijven voor onze cursussen schooljaar 2016-2017. Verken ons vernieuwd en actueel aanbod op onze overzichtelijke folder.  Je zal zien dat er heel wat te leren en bleven valt in CVO Roeselare. Neem gerust een kijkje. Wil je een papieren versie? Heel binnenkort kan je het papieren overzichtsprogramma in het secretariaat halen. Heb je vragen, aarzel niet ons secretariaatsteam te contacteren. Ze helpen je graag!
Voor veel cursussen kan je ook online inschrijven! Informeer ook of je voor kortingen in aanmerking komt. Wist je trouwens dat we een vroegboekkorting geven voor heel wat cursussen als je inschrijft voor 8 juli? Tot binnenkort? 


Inschrijven voor cursussen die starten in september 2016

Inschrijven voor cursussen die starten in september 2016Er kan vanaf zaterdag 30 april online ingeschreven worden voor de meeste cursussen die starten in september 2016 via onze website.
Inschrijven voor cursussen ingericht in de Roeselaarse dienstencentra kan vanaf 10 juni.
TIP : Hoe online inschrijven? Klik hier.

Openschooldagen VTI

Openschooldagen VTIDit weekend zet VTI haar deuren open voor het grote publiek. Uiteraard kan ook CVO Roeselare hier niet ontbreken. Kom langs op onze campus in de Leenstraat en ontdek er ons uitgebreid aanbod. Bovendien kan je er ter plekke inschrijven.

Openingsuren
Pinksterzaterdag 14/05: van 14 tot 17 uur
Pinkstermaandag 16/05: van 9 tot 12 uur & van 14 tot 17 uur