Nieuws

REISKOKERS op de reismarkt

REISKOKERS op de reismarktNieuw op de reismarkt 2015. REISKOKERS, experten aan het woord met culinaire touch. 5 reiskokers, 5 hapjes/drankjes. 2€, vooraf inschrijven niet nodig. Wees welkom.

14u.-15u.: Portugal: meer dan zon, zee en strand! (Ignace Dumortier)
14u.-15u.: Noorwegen: inspirerend genieten met alle zintuigen. (Kurt Lecompte)
15u.15-16u.15: Plan zelf je safari zonder zorgen in Kenia. (Peter Soete)
16u.-17u. Ierland onder één hoedje. (Bart Depestel sr.)
16u.30-17u.30: Van Lima naar Buenos Aires met openbaar vervoer. (Pieterjan Nyssen en Shana Devriese)

Laat je inspireren. Regio's in de kijker, met passie verteld!

CVO Roeselare raadt KNIPOOGJE aan op Valentijn

CVO Roeselare raadt KNIPOOGJE aan op ValentijnWie van fotografie houdt, krijgt bij KNIPOOGJE - een partner van CVO Roeselare in fotografie - een beeldschone invulling die vele facetten van de hobby inhoudt. 
Zij nodigen u graag uit om mee OOGGETUIGE te zijn in cc De Spil te Roeselare o
p zaterdag 14 of zondag 15 februari. Naast de clubreeksen brengen ze nationaal en internationaal gelauwerde audiovisuals. Allemaal in première voor West-Vlaanderen! Een fotofeest waar ongetwijfeld ook heel wat cursisten van CVO Roeselare hun gading vinden!

Inschrijvingen februari 2015

Inschrijvingen februari 2015Inschrijven voor de cursussen die starten op 2 februari 2015 kan reeds vanaf dinsdag 2 december. Het programma vind je aan de rechterkant van deze pagina.

Hoe online inschrijven?

Hoe online inschrijven?Je kan online inschrijven voor computercursussen en een aantal basismodules techniek, mode, talen en koken. Lees verder om het stappenplan te bekijken.

Lees verder

Besparingen Vlaamse Regering : volwassenenonderwijs

Besparingen Vlaamse Regering : volwassenenonderwijsOok het volwassenenonderwijs ontsnapt niet aan de besparingen die aangekondigd werden door de Vlaamse Regering. Naast een aantal maatregelen die de CVO's rechtstreeks treffen in de werkingsmiddelen, is vooral de verhoging van het inschrijvingsgeld voor u als cursist de belangrijkste wijziging.

Lees hier de volledige mededeling van de directie. U vindt er ook meer informatie over de aangekondigde stakingen.