Nieuws

CVO Roeselare terug open

CVO Roeselare terug openHet onthaal van CVO Roeselare is vanaf maandag 17 augustus terug open op campus NT2 (de bibliotheek) in de Arme-Klarenstraat. 
Van maandag t.e.m. donderdag zijn we open tussen 14u en 19u. Op vrijdag tussen 14u en 17u en op zaterdag tussen 9u en 12u.

Vanaf maandag 24 augustus zijn alle campussen open, en dat ook tussen 14u en 19u, op vrijdag tot 17u.

Ook online inschrijven kan nog steeds. Lees hier hoe je hiervoor te werk gaat.

Jouw attest op mijn CVO

Jouw attest op mijn CVOVia http://mijn.cvoroeselare.be kan je jouw attest ophalen van de opleiding(en) die je dit schooljaar al hebt gevolgd. Je vindt er bovendien een historiek terug van de afgelopen jaren.

Hoe online inschrijven?

Hoe online inschrijven?Je kan online inschrijven voor bijna alle opleidingen.

Lees verder

Karel Moestermans wordt algemeen directeur van CVO Roeselare

Karel Moestermans wordt algemeen directeur van CVO RoeselareEn ondertussen is de naam van de nieuwe algemeen directeur voor CVO Roeselare bekend. Karel Moestermans neemt de fakkel over van Bart Vandenbroucke die directeur ondersteuning wordt binnen Stad Roeselare​. Karel Moestermans is afkomstig uit Oostkamp en is op dit moment nog algemeen directeur van scholengroep Sint-Michiel in Roeselare. Daarvoor was Karel verbonden aan hogeschool VIVES als diensthoofd kwaliteit.  We wensen Karel alle succes toe met deze nieuwe, boeiende uitdaging.

Opendeur campus VTI in Pinksterweekend

Opendeur campus VTI in PinksterweekendOok dit jaar staat CVO Roeselare op de opendeurdag van VTI Roeselare gedurende het Pinksterweekend. Je kan er terecht op onze uitgebreide stand voor al je vragen rond onze opleidingen. En uiteraard kan je een bezoekje brengen aan de vele ateliers die het VTI rijk is. Klik hier voor meer info.