Nieuws

Tweedekansonderwijs

Tweedekansonderwijs

Geen diploma? Grijp een tweede kans!

Heb je – om welke reden dan ook – nog geen diploma secundair onderwijs? Het is nooit te laat om opnieuw te beginnen! Onze ervaren docenten staan klaar om je stap voor stap te gidsen richting dat diploma. Bij ons kan je terecht voor de volledige module ‘Aanvullende Algemene Vorming’ (AAV). Dit jaar bieden we de modules Frans, Engels en Maatschappij aan. In semester 2 starten we wellicht met ICT en Nederlands. Naast dat pakket, kies je zelf welke beroepsspecifieke vakken je opneemt. Een trajectbegeleider helpt je dan bij het opstellen van jouw schema.

Meer info? Bezoek onze gloednieuwe pagina!

Problemen met 'Online' inschrijven?

Problemen met Heb je problemen met je ONLINE inschrijving? Lukt het niet om een betaling af te werken?

Lees verder

Win een CVO-voetbal

Win een CVO-voetbalBen jij een voetbalfan en supporter je, net zoals CVO Roeselare, voor onze duivels op het EK in Frankrijk? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want wij geven 100 CVO-voetballen weg!

Wat moet je hiervoor doen? Stap tussen 10 en 24 juni binnen in een van de deelnemende bakkerijen en scoor er een CVO-broodzak. Op de broodzak vind je het wedstrijdformulier. Vul het strookje in en breng het binnen op een van onze CVO-secretariaten.

Op 24 juni sluiten we de wedstrijd af en verloten we de prijzen. Op onze website maken we bekend wie de winnaars zijn. De winnaars krijgen ook een sms van ons. Vanaf 27 juni (tot en met 7 juli) kan je je prijs afhalen op campus VMS, Arme-Klarenstraat 40, 8800 Roeselare.

Jij scoort toch ook?

Ontdek hier welke bakkerijen deelnemen.
Ontdek hier het wedstrijdreglement.

Whisky tasting

Whisky tastingEen kookcursus volgen bij CVO Roeselare geeft je net dat iétsje meer.

Zo beginnen we de whisky tasting in de cursus 'Bites en Drinks' met Schotse doedelzak door Bob Minnekeer.

Bekijk het filmpje: https://youtu.be/XPSxP71OxGo

Start inschrijvingen cursusaanbod 2016-2017

Start inschrijvingen cursusaanbod 2016-2017Vanaf zaterdag 30 april om 8.30 uur kan je op alle CVO-secretariaten inschrijven voor onze cursussen schooljaar 2016-2017. Verken ons vernieuwd en actueel aanbod op onze overzichtelijke folder.  Je zal zien dat er heel wat te leren en bleven valt in CVO Roeselare. Neem gerust een kijkje. Wil je een papieren versie? Heel binnenkort kan je het papieren overzichtsprogramma in het secretariaat halen. Heb je vragen, aarzel niet ons secretariaatsteam te contacteren. Ze helpen je graag!
Voor veel cursussen kan je ook online inschrijven! Informeer ook of je voor kortingen in aanmerking komt. Wist je trouwens dat we een vroegboekkorting geven voor heel wat cursussen als je inschrijft voor 8 juli? Tot binnenkort?