Nieuws

en...

en...En zoals je ziet zal het resultaat de moeite zijn! Later op het jaar starten dan ook de verbouwingswerken aan site Bibliotheek in de Arme-Klarenstraat. We houden je graag op de hoogte! 

Wij bouwen aan jouw toekomst

Wij bouwen aan jouw toekomstHet wordt in CVO Roeselare ongetwijfeld het jaar van de verbouwingen. Op site Watergroep is de eerste stap al gezet. Alles wordt klaargemaakt om van de loods hypermoderne kookklassen te maken. 

Secretariaat campus VMS terug in het VMS!

Het secretariaat van campus VMS is terug op campus VMS. Je kan het secretariaat bereiken via de Wallenparking of via de glazen deur in de Blekerijstraat. Binnenkomen via de grote poort is nog steeds onmogelijk. 

Minister van Onderwijs Hilde Crevits bezocht CVO Roeselare…

Minister van Onderwijs Hilde Crevits bezocht CVO Roeselare…(en zag dat er heel goed was!)

Op 1 september bezocht Minister van Onderwijs Hilde Crevits de opleiding NT2 (Nederlands tweede taal) in CVO Roeselare. De ontvangst door cursisten en personeel was hartelijk. ‘CVO Roeselare is de beste school in de regio’, liet ze zich ontvallen. We namen de felicitaties met dank aan. In een vraaggesprek polste ze naar de verwachtingen van de cursisten en benadrukte ze het belang van de kennis van de taal. Het was zowel voor de Minister als voor ons een heel leerrijke ervaring.

Vers van de pers! CVO Roeselare en CVO VIVO Kortrijk gaan samen!

Vers van de pers! CVO Roeselare en CVO VIVO Kortrijk gaan samen!Gisteren werd in het Mercure Hotel in Roeselare de intentieverklaring tussen de voorzitters van beide Raden van bestuur ondertekend. Voor beide centra is het een win-win situatie. Een aanzienlijk deel van het aanbod is complementair, er is geen overlapping van regio's, door de samenwerking kunnen we ons in de toekomst inhoudelijk en op verschillende domeinen versterken en ten slotte geeft de samenwerking aan beide centra de mogelijkheid om de komende jaren nieuwe initiatieven te ontwikkelen. Niets dan positief nieuws dus!

In de kijker :
Bites & Drinks

onze bartender in vorm tijdens de cursus bites & drinks

Onze vestigingen

Wij komen naar jou toe

Campus DadizeleDadizele Campus HoogledeHooglede
Campus TieltTielt DC StadenStaden
DC LichterveldeLichterveldeZoeken

Brochure!

Heb je onze gloednieuwe brochure al gezien? Meer dan 4000 cursisten en oud-cursisten kregen hun persoonlijk exemplaar vorige week. Wil je zelf ook een exemplaar? Mail gerust naar info@cvoroeselare.be of lees hier en laat je overtuigen hoe waardevol een opleiding volgen bij CVO Roeselare wel is!

Parkeerplan Roeselare

Bekijk hier het parkeerplan.

  • Donderblauw= parkeren met blauwe schijf voor 2 uren
  • Lichtblauw= parkeren met blauwe schijf voor 3 uren tenzij bord ter plaatse anders aangeeft vb. onze lieve vrouw markt mag je 4 uren
  • Rood en geel= betalend

Actueel programma