Nieuws

Inschrijven voor cursussen die starten in september 2015

Inschrijven voor cursussen die starten in september 2015Er kan vanaf heden ingeschreven worden voor de cursussen die starten in september 2015 en dit op alle campussen of online via onze website.
Inschrijven voor cursussen ingericht in de Roeselaarse dienstencentra kan vanaf 12 juni.
TIP : Hoe online inschrijven? Klik hier.

Karel Moestermans wordt algemeen directeur van CVO Roeselare

Karel Moestermans wordt algemeen directeur van CVO RoeselareEn ondertussen is de naam van de nieuwe algemeen directeur voor CVO Roeselare bekend. Karel Moestermans neemt de fakkel over van Bart Vandenbroucke die directeur ondersteuning wordt binnen Stad Roeselare​. Karel Moestermans is afkomstig uit Oostkamp en is op dit moment nog algemeen directeur van scholengroep Sint-Michiel in Roeselare. Daarvoor was Karel verbonden aan hogeschool VIVES als diensthoofd kwaliteit.  We wensen Karel alle succes toe met deze nieuwe, boeiende uitdaging.

Opendeur campus VTI in Pinksterweekend

Opendeur campus VTI in PinksterweekendOok dit jaar staat CVO Roeselare op de opendeurdag van VTI Roeselare gedurende het Pinksterweekend. Je kan er terecht op onze uitgebreide stand voor al je vragen rond onze opleidingen. En uiteraard kan je een bezoekje brengen aan de vele ateliers die het VTI rijk is. Klik hier voor meer info.

Even zin in iets anders? Help de wetenschap!

Even zin in iets anders? Help de wetenschap!

KU Leuven is op zoek naar deelnemers voor de Health Behavior Study, een online onderzoek naar leefgewoonten envrijetijdsbesteding bij volwassenen. Deelname is volledig anoniem, duurt maximum twintigminuten (meestal minder) en bestaat uit 1) het uitvoeren van een eenvoudigecomputergestuurde taak, en 2) het invullen van een aantal vragen over je meningen levensstijl. Na afloop van de studie worden er 16 Bol.com waardebonnenverloot onder de deelnemers: 1x100 euro;5x20 euro; 10x10 euro.

Lees verder

Nieuw: sieradenatelier

Nieuw: sieradenatelierDe afdeling mode/accessoires biedt vanaf volgend schooljaar een cursus sieradenatelier aan.
Deze cursus richt zich tot cursisten die reeds de basis en de gevorderdenmodule gevolgd hebben.

De cursus retouches bieden we vanaf volgend schooljaar aan als jaarcursus, om de 14 dagen.
Kies voor hersteltechnieken als je geen voorkennis hebt.
Kies voor aanpastechnieken als je al wat ervaring hebt.

Voor meer info, klik verder naar de pagina over mode of contacteer ons op campuskokelaarstraat@cvoroeselare.be.