Nieuws

Jouw attest op mijn CVO

Jouw attest op mijn CVOVia http://mijn.cvoroeselare.be kan je jouw attest ophalen van de opleiding(en) die je dit schooljaar al hebt gevolgd. Je vindt er bovendien een historiek terug van de afgelopen jaren.

CVO Roeselare enkel nog online 'open'

CVO Roeselare enkel nog online CVO Roeselare sluit even letterlijk de deuren. Gelukkig kan je voor heel wat opleidingen ook online inschrijven.
Vanaf 17 augustus kan je weer terecht op ons secretariaat in de oude Albrecht Rodenbach bib, Arme Klarenstraat 75 te Roeselare en dit van maandag tot donderdag van 14h tot 19h, vrijdag van 14h tot 17h en de zaterdag van 9h tot 12h. 

Wie dringende vragen heeft kan een mailtje sturen naar info@cvoroeselare.be
Onze medewerkers zullen jouw vraag behandelen gedurende dit verlof.

Hoe online inschrijven?

Hoe online inschrijven?Je kan online inschrijven voor bijna alle opleidingen.

Lees verder

Karel Moestermans wordt algemeen directeur van CVO Roeselare

Karel Moestermans wordt algemeen directeur van CVO RoeselareEn ondertussen is de naam van de nieuwe algemeen directeur voor CVO Roeselare bekend. Karel Moestermans neemt de fakkel over van Bart Vandenbroucke die directeur ondersteuning wordt binnen Stad Roeselare​. Karel Moestermans is afkomstig uit Oostkamp en is op dit moment nog algemeen directeur van scholengroep Sint-Michiel in Roeselare. Daarvoor was Karel verbonden aan hogeschool VIVES als diensthoofd kwaliteit.  We wensen Karel alle succes toe met deze nieuwe, boeiende uitdaging.

Opendeur campus VTI in Pinksterweekend

Opendeur campus VTI in PinksterweekendOok dit jaar staat CVO Roeselare op de opendeurdag van VTI Roeselare gedurende het Pinksterweekend. Je kan er terecht op onze uitgebreide stand voor al je vragen rond onze opleidingen. En uiteraard kan je een bezoekje brengen aan de vele ateliers die het VTI rijk is. Klik hier voor meer info.