Nieuws

Openingsuren + online inschrijven tijdens de vakantie

Openingsuren + online inschrijven tijdens de vakantieOnze secretariaten op vestiging VMS, Kokelaarstraat, VTI en NT2 zijn tijdens een deel van de vakantie open! Er is wel een aangepaste uurregeling. Bekijk zeker onze vestigingen voor de correcte openingsuren.

Alle secretariaten zijn gesloten van vrijdag 4 juli tot zondag 17 augustus.


Schrijf tijdens de vakantie toch in! Dit kan voor een groot aanbod cursussen online.


[klik hier voor uitleg online inschrijven]


Hoe online inschrijven?

Hoe online inschrijven?Je kan online inschrijven voor computercursussen en een aantal basismodules techniek, mode, talen en koken. Lees verder om het stappenplan te bekijken.

Lees verder

Nieuw : houtbewerking tijdens de week (op donderdagavond)

Nieuw : houtbewerking tijdens de week (op donderdagavond)Op veler vraag organiseren we vanaf september een cursus houtbewerking voor beginners tijdens de week. Profiteer ervan, er zijn nog enkele plaatsen vrij. Je kan online inschrijven (klik hier en dan tabblad 'Uurrooster') of nog vlug even langskomen op het onthaal woensdag of donderdag.

Talen opfrissen? Test gratis je niveau.

Talen opfrissen? Test gratis je niveau.

Ken je nog wat Frans of Engels van de schoolbanken of heb je nog Duits geleerd met oude cassettes? Das ist ein tonbandgerät! Ken je al een mondje Spaans of Italiaans van de reizen die je gemaakt hebt? Estupendo!

Wil je één van die talen n...og wat opfrissen, maar weet je niet goed welk niveau je haalt? In CVO Roeselare kan je GRATIS je niveau komen testen. Wij bieden je een document waarmee je kan inschrijven in de niveaugroep die het best bij je past. Heb je Frans nodig voor je werk, of Engels om de computertaal wat beter te leren begrijpen of Italiaans om met de vriendin van je zoon te communiceren of Spaans om een pintje te kunnen bestellen? Een adres! CVO Roeselare. Wedden dat je schrikt van je voorkennis!

Lees verder

Cursisten Airbrush exposeren

Cursisten Airbrush exposerenOnze cursisten Airbrush exposeren van 7 tot 15 juni in Galerij Blomme te Roeselare. Meer dan de moeite waard als je deze kunstvorm eens wil exploreren. Je kan het combineren met een bezoekje aan onze winkelstad Roeselare of met een bezoekje aan onze opendeur op campus VTI in het pinksterweekend. Ism Flanders Airbrush Association.

Lees verder

In de kijker: heftruck

Bekijk onze trailer voor onze logistieke opleidingen

Onze vestigingen

Wij komen naar jou toe

Campus DadizeleDadizele Campus HoogledeHooglede
Campus TieltTielt DC StadenStaden
DC LichterveldeLichtervelde