Nieuws

Autotechnieken

Autotechnieken'Onderhoud je eigen auto en voer zelf kleine herstellingen of vervangingen uit.'
Met deze slogan laten we weten dan we vanaf een 1 oktober een bijkomende cursus autotechnieken starten.

Het betreft een jaaropleiding waarbij geen voorkennis vereist is.
Inschrijven kan via onze website of via 1 van onze secretariaten.

Jouw attest op mijn CVO

Jouw attest op mijn CVOVia http://mijn.cvoroeselare.be kan je jouw attest ophalen van de opleiding(en) die je dit schooljaar al hebt gevolgd. Je vindt er bovendien een historiek terug van de afgelopen jaren.

CVO Roeselare terug open

CVO Roeselare terug openHet onthaal van CVO Roeselare is vanaf maandag 17 augustus terug open op campus NT2 (de bibliotheek) in de Arme-Klarenstraat. 
Van maandag t.e.m. donderdag zijn we open tussen 14u en 19u. 

Ook online inschrijven kan nog steeds. Lees hier hoe je hiervoor te werk gaat.

Karel Moestermans wordt algemeen directeur van CVO Roeselare

Karel Moestermans wordt algemeen directeur van CVO RoeselareEn ondertussen is de naam van de nieuwe algemeen directeur voor CVO Roeselare bekend. Karel Moestermans neemt de fakkel over van Bart Vandenbroucke die directeur ondersteuning wordt binnen Stad Roeselare​. Karel Moestermans is afkomstig uit Oostkamp en is op dit moment nog algemeen directeur van scholengroep Sint-Michiel in Roeselare. Daarvoor was Karel verbonden aan hogeschool VIVES als diensthoofd kwaliteit.  We wensen Karel alle succes toe met deze nieuwe, boeiende uitdaging.

Opendeur campus VTI in Pinksterweekend

Opendeur campus VTI in PinksterweekendOok dit jaar staat CVO Roeselare op de opendeurdag van VTI Roeselare gedurende het Pinksterweekend. Je kan er terecht op onze uitgebreide stand voor al je vragen rond onze opleidingen. En uiteraard kan je een bezoekje brengen aan de vele ateliers die het VTI rijk is. Klik hier voor meer info.