Koken

Je rijksregisternummer en bankrekeningnummer heb je nodig bij inschrijving!

Opleidingen koken in de Kokelaarstraat Onze troeven:
· Ruim aanbod van cursussen om de veertien dagen.
· Cursussen die doorgaan op pare en onpare weken voor de volledige duur van de cursus.
· Weekend topper. Onze instapvrije cursussen op vrijdagavond.
· Ook lessen overdag


>> OPLEIDING tot KOK (bekijk hier het overzichtsschema)
Indien je interesse hebt in het diploma "Kok" toont het bovenstaand schema het te volgen traject.
Je start met één van de instapvrije basismodules.
Als je vervolgens de modules Warme & koude keuken , Dagschotels vis & vlees en Nagerechten gevolgd hebt, bekom je het certificaat "Hulpkok".

Dan kan je nog Streekgerechten en Feestelijke gerechten volgen.
De cursus Trendy menu's maak je geen deel uit van het traject "Kok".
Trendy menu's kan je volgen eens je Feestelijke gerechten en Streekgerechten hebt afgewerkt.
Voor het behalen van het diploma "Kok" dien je nog volgende bijkomende modules te volgen :
- Basis zaal
- Dienst aan de kaart
- Onthaal en omgang met gasten
- Interactie zaal/keuken
Deze richten wij momenteel nog niet in.

INSTAPVRIJE MODULES

> START TO COOK Als de keuken totaal nieuw is voor jou.
> BAKKEN Als gebak en taarten jouw passie zijn.
> VEGETARISCH KOKEN ? Creatief met groenten aan de slag.
> BITES & DRINKS Hapjes en cocktails.
> MEDITERRAANS KOKEN Zuiderse bereidingen van rond de Middellandse zee
> ITALIAANS KOKEN
> THEMA's & SMAKEN
> FIT & PIT

kooktraject voeding 2016-2017

Telefonisch contact op 051 26 92 50 of via e-mail naar campuskokelaarstraat@cvoroeselare.be.

- Praktisch -
Deze opleiding komt in aanmerking voor opleidingscheques (behalve bakken en nagerechten) en voor kmo-portefeuille. Zie onze pagina rond korting.
Deze opleiding komt ook in aanmerking voor educatief verlof (behalve bakken en nagerechten).

Hoe gaan we te werk in de kookles?

» In alle basiscursussen wordt groepskoken toegepast. Elke groep maakt het volledige menu.
» De andere kookgroepen volgen het systeem dat je per groep een onderdeel van de algemene menu maakt.
Bijvoorbeeld: met je groep maak je het voorgerecht klaar. De week erop maak je met je groep de hoofdschotel... Hier ligt de nadruk op zelfstandig koken.

Praktisch

Uurrooster

Bekijk hier het actuele uurrooster.


Nodig bij inschrijving:
rijksregisternummer & bankrekeningnummer!

Kostprijs

Inschrijvingsgeld jaarcursus:
€ 265 (elke week)

Inschrijvingsgeld semestercursus:
€ 140 (elke week)
€ 70 (om de 14 dagen)

De cursus is inbegrepen in het inschrijvingsgeld.

Lesbijdrage:
De lesbijdrage (ingrediënten) wordt vóór aanvang van de lessen betaald op het secretariaat of via domiciliëring.

Lesuren

Ochtend: 8u20 - 12u
Middag: 13u20 - 17u
Avond: 18u20 - 22u

Een gouden tip

meer dan de helft van onze cursisten komt in aanmerking voor een korting. Klik hier om te zien of je er bij bent!

Inschrijven

Klik hier om de verschillende mogelijkheden na te gaan.

Foto's

Foto-albums: deel 1 · deel 2
Foto's vriendjesdagen 2014 Rungis Parijs 2015